Korkuteli'de Demokrasi Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'de Demokrasi Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu

Korkuteli\'de Demokrasi Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu

Korkuteli’de darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı önünde şehit düşen Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi 22 yaşındaki Yasin Naci Ağaroğlu ve şehitler için mevlit okutuldu.

20.07.2016 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Korkuteli'de darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı önünde şehit düşen Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi 22 yaşındaki Yasin Naci Ağaroğlu ve şehitler için mevlit okutuldu.

Korkuteli Şehitler anıtında 15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişimine tepki göstermek için toplanan vatandaşlar, tekbir getirerek, dua ettiler. Yapılan dualarla demokrasi şehitleri anılırken, olaylarda yaralananlara da acil şifalar dilendi. Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli hizmet birimi ekiplerince vatandaşlara tatlı dağıtıldı. Korkuteli İlçe müftüsü Duran Turgut tarafından yapılan duada,Mevlid-i Şerife katılanlar hep birlikte dua ettiler.

Mevlit programına katılan Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, "Millet iradesine sahip çıkmak için canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Mekanları cennet olur inşallah. Çekmiş olduğumuz sıkıntılar bizleri çok üzmüştür. Onlarca şehidimiz vardır. Çok üzgünüz. Bu gün gördük ki ordumuzun içine yerleşmiş hainler var. İnşallah kısa sürede ordumuzun içi de bu hainlerden temizlenecektir" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'de Demokrasi Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika


Advertisement