Korkuteli'de Milli Piyango Biletleri Elde Kaldı - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'de Milli Piyango Biletleri Elde Kaldı

Korkuteli\'de Milli Piyango Biletleri Elde Kaldı

Milli Piyango bayileri yılbaşından umduklarını bulamadı.

31.12.2015 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Piyango bayileri yılbaşından umduklarını bulamadı. 2016 yılı için ilçede şans dağıtan Milli Piyango Bayi Bülent Özgür, "Bu yıl biletler elimizde kaldı. Umudumuz 2017'ye kaldı" dedi.

Milli Piyango bayilerinin en çok satış yaptığı dönem olan yılbaşı çekilişinde bu yıl umulan hasılat olmadı. Eskiden günler öncesinden biletler biterken, bu yıl satışların durgun almasından yakınan piyango bayileri, bilet fiyatının yüksek olması nedeniyle yüzlerce bilet elde kaldı.

Korkuteli Milli Piyango Bayi Bülent Özgür, Korkuteli'de geçmiş yıllara göre milli piyango biletine fazla ilgi yok. Bu yıl milli piyango biletine fazla rağbet olmadığını belirterek, "Yüzlerce bilet elde kaldı. Elde kalan biletlerin iadesi olmadığı için bu yıl çok zarar ettim. Kalan biletlere ikramiye çıkar mı bilmiyorum. Son gün olmasına rağmen yüzlerce bilet elimizde kaldı. Satışlarımız çok durgun durumda. Yılbaşı biletlerini farklı illerden getirdik. İnsanlar farklı illerden bilet almak istiyorlardı. Ama hala elimizde satılmayan yüzlerce bilet ver" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'de Milli Piyango Biletleri Elde Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement