Korkuteli'de Ortaokul ve Liselerarası Voleybol Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'de Ortaokul ve Liselerarası Voleybol Şampiyonası

Korkuteli\'de Ortaokul ve Liselerarası Voleybol Şampiyonası

Korkuteli Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, voleybol turnuvası sona erdi.

22.12.2015 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Korkuteli Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, voleybol turnuvası sona erdi.

Korkuteli liselerarası genç erkekler, voleybol turnuvasının son şampiyonu Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olurken, liselerarası genç kızlar voleybol turnuvasının şampiyonu Fatma Mehmet Cadıl Fen Lisesi oldu.

Ortaokullar arası bayanlar yıldız kız, voleybol turnuvasının şampiyonu İmam Hatip Ortaokulu olurken, yıldız erkek voleybol turnuvasının şampiyon Yazır Fevziye Polat Ortaokulu oldu.

Takımlar şampiyonluk kupalarını Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz ve Gençlik ve Spor ilçe müdür vekili Hasan Karatopak'ın elinden aldılar.

Korkuteli Gençlik ve Spor ilçe müdür vekili Hasan Karatopak, "Amacımız Korkuteli'deki gençlerimizin spora daha çok vakit ayırmaları ve bu sayede kötü alışkanlıklardan uzaklaşmalarıdır. Atatürk'ün de dediği gibi, gençlerimiz sporcu olmalı, sporcu olurken de zeki, çevik ve ahlaklı olmaları ön planda gelmelidir" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'de Ortaokul ve Liselerarası Voleybol Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement