Korkuteli'de Protokol Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'de Protokol Bayramlaştı

Korkuteli\'de Protokol Bayramlaştı

Korkuteli’de, Ramazan bayramı nedeniyle protokol mensupları bir araya gelerek bayramlaştı.

28.07.2014 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Korkuteli'de, Ramazan bayramı nedeniyle protokol mensupları bir araya gelerek bayramlaştı. Belediye düğün salonunda başlayan programın ardından bayramlaşma İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğünde devam etti ve Devlet Hastanesinde sona erdi.

Bayramlaşmaya Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Mutluay Oskay, Belediye Başkanı Hasan Gökce, Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, Müftü Duran Turgut, daire müdürleri, siyasi parti başkanları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Kaymakam Karahan, bir Ramazan Bayramını daha hep birlikte huzur ve güven içinde kutladıklarını belirterek şöyle konuştu: "Toplum olarak büyük önem verdiğimiz, birlik ve beraberliğin pekiştiği, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularını paylaştığımız dini ve milli bayramlar; millet olma şuuruna ermenin temeli ve sosyal hayatımızın simgesi günlerdir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermeliyiz."

Protokol bayramlaşmasına katılan Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani de, şunları söyledi: "Her bayram katıldığım Korkuteli protokol bayramlaşmasına bu yıl biraz daha yoğun katılım oldu. Kaymakamlık tarafından organize edilen bu programa katılımlardan dolayı teşekkür ediyorum. Bayramlar; toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı dostluk ve kardeşlik duygularının ve hislerinin güçlendiği, sevgi ve saygının geliştiği çok özel günlerdir."

Belediye düğün salonundaki bayramlaşma programının ardından Kaymakam Karahan ve beraberindekilerle birlikte İlçe Jandarma Komutanlığındaki askerler ile bayramlaştı. Emniyet müdürlüğünü ziyaret eden protokol üyeleri polis teşkilatının bayramını kutladı.

Protokol üyeleri, Korkuteli Devlet Hastanesini ziyaret ederek, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'de Protokol Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement