Korkuteli'de Protokol Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'de Protokol Bayramlaştı

Korkuteli\'de Protokol Bayramlaştı

Korkuteli’de Kurban Bayramı nedeniyle Protokol mensuplarının bir araya geldiği bayramlaşma töreni düzenlendi.

04.10.2014 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Korkuteli'de Kurban Bayramı nedeniyle Protokol mensuplarının bir araya geldiği bayramlaşma töreni düzenlendi. Belediye Düğün salonunda başlayan programın ardından bayramlaşma İlçe Jandarma komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü, Devlet Hastanesi ne şehit ailelerini ziyareti ile sona erdi

Kurban Bayramı nedeniyle Korkuteli Belediye düğün salonunda düzenlenen bayramlaşmaya Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Garnizon komutanı Personel Yüzbaşı Ufuk Arabacı,Belediye Başkanı Hasan Gökce, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mutluay Oskay, Emniyet müdürü İrfan Ağlamaz, Müftü Duran Turgut, daire müdürleri, Siyasi parti başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kaymakam Erol Tanrıkulu, "Bir Kurban Bayramını daha, hep birlikte huzur ve güven içinde kutluyoruz. Toplum olarak büyük önem verdiğimiz, birlik ve beraberliğin pekiştiği, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularını paylaştığımız dini ve milli bayramlar; millet olma şuuruna ermenin temeli ve sosyal hayatımızın simgesi olan önemli günlerdir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermeliyiz" dedi.

Belediye Başkanı Hasan Gökce, "Bayramlar, toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı dostluk ve kardeşlik duygularının ve hislerinin güçlendiği, sevgi ve saygının geliştiği çok özel günlerdir" dedi.

Belediye düğün salonundaki Bayramlaşma programının ardından Kaymakam Erol Tanrıkulu ve beraberindekilerle birlikte İlçe Jandarma Komutanlığındaki askerler ile bayramlaştı. Daha sonra Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden protokol üyeleri Polis teşkilatının bayramını kutladı.

Protokol üyeleri Korkuteli Devlet Hastanesini de ziyaret ederek, Hastanede yatan hastaları tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Kaymakam Erol Tanrıkulu, Garnizon komutanı Personel Yüzbaşı Ufuk Arabacı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mutluay Oskay, Belediye Başkanı Hasan Gökce, Emniyet müdürü İrfan Ağlamaz, Müftü Duran Turgut, Şehit Veli Demir'in annesi Hanım ve Babası Ali Demir ile Şehit Teğmen Sefa Taş'ın babası Hasan Taş'ı evinde ziyaret ettiler. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'de Protokol Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement