Korkuteli Esnaf Odasından Fiyat Listesi Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Korkuteli Esnaf Odasından Fiyat Listesi Uyarısı

Korkuteli Esnaf Odasından Fiyat Listesi Uyarısı

Antalya'nın Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek, üyelerinin fiyat tarifesi konusunda duyarlı olması uyarısında bulundu.

12.08.2014 10:20  Güncelleme: 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli İlçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek, üyelerinin fiyat tarifesi konusunda duyarlı olması uyarısında bulundu.

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Esnaf ziyaretlerinde özellikle fiyat listesi ile sigara içilmez levhaları konusunda uyarılarda bulunan Özbek, fiyat tarifeleri konusunda bazı üyelerin tarifeleri cama astığını, bazı üyelerin ise reklam yoluyla duyurmaya çalıştığının belirlendiğini, bu durumun haksız rekabete neden olabileceğinin söyledi.

Haksız rekabete neden olan üyelerin bu konuda hassasiyet göstermelerini talep ettiklerini vurgulayan Fahrettin Özbek, "Fiyat tarifesi hususunda sürekli uyarılarda bulunuyoruz. Birçok esnafımız fiyat listesini 2006 yılında almış ve yeni liste yok. Fiyat listelerini yıllık yenileyecekler. Üyelerimiz özellikle bu konuda hassas olmaları gerekmekte" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli Esnaf Odasından Fiyat Listesi Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement