Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü Voleybol Turnuvası Düzenliyor - Son Dakika
Yerel

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü Voleybol Turnuvası Düzenliyor

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü Voleybol Turnuvası Düzenliyor

Antalya’nın Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 3-10 Nisan 2015 tarihlerinde kutlanacak olan "Polis Haftası" etkinlikleri çerçevesinde voleybol turnuvası düzenleyecek.

06.03.2015 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 3-10 Nisan 2015 tarihlerinde kutlanacak olan "Polis Haftası" etkinlikleri çerçevesinde voleybol turnuvası düzenleyecek.

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü, "Polis Haftası" etkinlikleri kapsamında voleybol turnuvası düzenleyecek. İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, turnuvaya ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlardan oluşan takımların katılacağını belirtti. Ağlamaz, "Takımların belirlenmesiyle kuraları çekip turnuvayı başlatacağız. Turnuva Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak. Her akşam iki maç oynanacak" dedi.

Güzel ve centilmence bir turnuva geçirilmesini dileyen Ağlamaz, "Kamu kurum ve kuruluşları ile var olan işbirliği ve güven ortamını geliştirmek, kaynaşmak amacıyla böyle bir turnuva düzenliyoruz. Korkuteli halkını da turnuvaya davet ediyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü Voleybol Turnuvası Düzenliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement