Korkuteli Kaymakam Tanrıkulu'dan İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Korkuteli Kaymakam Tanrıkulu'dan İftar Yemeği

Korkuteli Kaymakam Tanrıkulu\'dan İftar Yemeği

Antalya’nın Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Ramazan ayında birlik ve beraberliği pekiştirmek için ilçedeki kamu kurum ve kuruluş çalışanları, sivil toplum kuruluşları ile Kaymakamlık personeline iftar yemeği verdi.

14.07.2015 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Ramazan ayında birlik ve beraberliği pekiştirmek için ilçedeki kamu kurum ve kuruluş çalışanları, sivil toplum kuruluşları ile Kaymakamlık personeline iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu'nun yanı sıra, İlçe Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Ufuk Arabacı, Belediye Başkanı Hasan Gökce, Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Dağdelen, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, İlçe Müftüsü Duran Turgut, siyasi parti temsilcileri, hayırseverler ile kurum amirleri katıldı.

İftar yemeğinde Kaymakamı Erol Tanrıkulu, "Böylesine mübarek bir ayda sizlerle bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğumu da belirtmek istiyorum. İlçemiz hayırseveri, siyasi partiler, iş adamları, Kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ile birlikte İftar soframızın bereketi katlanarak büyüyor" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli Kaymakam Tanrıkulu'dan İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement