Korkuteli Küçükköy'deki Su Sorunu - Son Dakika
Yerel

Korkuteli Küçükköy'deki Su Sorunu

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Korkuteli’nin Küçükköy bölgesindeki su kaynağının kasıtlı olarak kapatıldığını ancak sorunun çözüldüğünü, Gazipaşa ilçesinde ise 2016 yılında sulama sisteminin tamamlanmış olacağını söyledi.

06.07.2014 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Korkuteli'nin Küçükköy bölgesindeki su kaynağının kasıtlı olarak kapatıldığını ancak sorunun çözüldüğünü, Gazipaşa ilçesinde ise 2016 yılında sulama sisteminin tamamlanmış olacağını söyledi.

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Korkuteli ve Gazipaşa ilçelerinde yaşanan su sorunları hakkında açıklamalarda bulundu.

SUYUN ÖNÜ KASITLI OLARAK KESİLMİŞ

Korkuteli Küçükköy'deki su sorunu ile ilgili olarak başkan Köse, "Bölgedeki su sıkıntısı giderilmiş durumdadır. Küçükköy'de suyun çıktığı kaynağı aşağı inmesin diye tomruklarla, ağaçlarla birileri tarafından kasıtlı olarak kapatılmış. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından suyun akmaması için yapılan engelleri kepçelerle, dozerlerle temizleyerek su kanalları açılarak Küçükköy'lü vatandaşlarımızın su sorunu giderildi. Yapılan kapsamlı çalışma sonunda su daha da güçlü gelecek" dedi.

GAZİPAŞA SUYA DOYACAK

" Kaş'tan Gazipaşa'ya kadar büyük bir şehir olduk ve buralara hizmet götüreceğiz diyen İl Başkanı Köse, "Hükümetimiz Gazipaşa'ya çok büyük bir yatırım gerçekleştiriyor. Türkiye'nin birçok yerinde olmayan bir yatırımı Gökçeler Barajı yapımı ile devam ediyor. Dolayısıyla onun akabinde de Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu'da Gazipaşa'nın sulama ihalesi ile ilgili geçtiğimiz günlerde temel atma töreni gerçekleştirmiştir. Bu vesileyle 45 bin dönüm arazi sulaması gerçekleşecek. Gazipaşa'nın tamamı tarımsal alanda sulama sıkıntısı olmadan daha verimli olacak. Suyun getirilmesi için gereken çalışmayı yapıyoruz. Çalışmalar hızla devam ediyor. Çok önemli bir proje ihalesi başladı. 2016 yılının içerisinde sulama sistemi tamamlanmış olacak. Gazipaşa'daki tarlalarımız suya kavuşmuş olacak. Bundan sonra da daha güzel ürünler elde edeceğiz" şeklinde konuştu.

KAVŞAK ÇALIŞMALARI

"Karayolları kavşak çalışması yapıyor, Menderes Türel sahip çıkıyor" diye yapılan söylemleri eleştiren Köse, "Memlekete hizmet yapılıyor. Ne güzel yapılan bu hizmetler üzerine bizde tartışıyoruz. Sayın Akaydın'ın döneminde hizmet yapılmadığı için hiçbir şey tartışamıyorduk. Ortada tartışılacak hizmet yoktu" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli Küçükköy'deki Su Sorunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement