Korkuteli Mesleki ve Teknik Lisesi, Avrupa Yolcusu - Son Dakika
Yerel

Korkuteli Mesleki ve Teknik Lisesi, Avrupa Yolcusu

Korkuteli Mesleki ve Teknik Lisesi, Avrupa Yolcusu

Korkuteli Mesude-Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus Plus Propramı Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği Faaliyeti kapsamında Portekiz, Finlandiya ve Almanya’ya gidecek.

12.10.2016 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Korkuteli Mesude-Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus Plus Propramı Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği Faaliyeti kapsamında Portekiz, Finlandiya ve Almanya'ya gidecek.

Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülen, " Erasmus Plus Programı Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği" Faaliyeti kapsamında, Korkuteli Mesude – Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Personeli " Avrupa' da Mesleki ve Teknik Eğitimde Uygulanan Yöntem ve Tekniklerin Mesleki Eğitimimize Uyarlanması" isimli proje kapsamında Antalya'dan dört okul ile birlikte Kasım ayından itibaren Portekiz, Finlandiya ve Almanya'ya gidecek.

Mesude-Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Hasan Çakmak, proje ile ilgili olarak, "Avrupa' da Mesleki ve Teknik Eğitimde Uygulanan Yöntem ve Tekniklerin Mesleki Eğitimimize Uyarlanması" projesi bize aittir. Avrupa' da mesleki eğitimde öncülük yapan ülkelerin ve bizim sistemimizin karşılaştırılması üzerine kurulu bir projedir. Atölye ve meslek dersi eğitimi veren öğretmenlerimize yönelik bir projedir. Toplamda 5 okul 40 öğretmen gidecektir. Kasım ayında başlayacak olan projeyi mayıs ayı sonunda bitirmeyi hedefliyoruz. Gidecek olduğumuz ülkeler Portekiz, Finlandiya, Almanya'dır. Antalya'dan ise Bahtılı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Baraj Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Alanya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi proje ortaklarımızdır" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli Mesleki ve Teknik Lisesi, Avrupa Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement