Korkuteli'nde Basketbol Kursuna Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'nde Basketbol Kursuna Yoğun İlgi

Korkuteli\'nde Basketbol Kursuna Yoğun İlgi

Gençlik Hizmetleri ve Spor Korkuteli İlçe Müdürlüğü Yaz Spor Okulları kapsamında açılan basketbol kursuna 180 kursiyer katılıyor.

19.07.2014 11:39  Güncelleme: 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik Hizmetleri ve Spor Korkuteli İlçe Müdürlüğü Yaz Spor Okulları kapsamında açılan basketbol kursuna 180 kursiyer katılıyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Korkuteli İlçe Müdürlüğü Basketbol Antrenörü Arif Cabbar, Ramazan boyunca antrenmanlarının devam ettiğini ve çalışmaların 5 grup halinde sürdürüldüğünü belirtti. Cabbar, "Basketbol branşında sporcularımızın fiziki yapıları, yaşları ve seviyelerine uygun olarak programlar dahilinde antrenmanlar yapıyoruz. Antrenmanlarımız Ramazan ayında da devam etmekte olup keyifli geçiyor. Şu an 180 sporcu kayıtlı. Çocuklarımızın yazın boş vakitlerini değerlendirmek, onların sağlıklı birer birey olmalarını sağlamak amacıyla çocuklarını bize emanet eden ailelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Yaz spor okullarının amacının çocukların vakitlerini en iyi şekilde geçirmelerini sağlamak, sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri ve sosyalleşmelerine katkıda bulunmak olduğunu belirten Cabbar, "Çocuklara sporun kuralları ile birlikte hayatın diğer kurallarına da adapte olmalarını sağlayan egzersizler, oyunlar ve sportif antrenmanlar yaptırıyoruz. En önemli hedefimiz geleceğin sporcularını Türk sporuna kazandırmak" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'nde Basketbol Kursuna Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement