Korkuteli'nde Çks Başvuruları Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'nde Çks Başvuruları Sona Erdi

Korkuteli\'nde Çks Başvuruları Sona Erdi

Antalya'nın Korkuteli ilçesi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özlem Çağırıcı Armut, 30 Haziran’da sona eren Çiftçi Kayıt Sistemi’ne (ÇKS) ilçede 4 bin 769 çiftçinin başvurduğunu ve katılımın geçtiğimiz yıla oranla çok az düştüğünü açıkladı.

03.07.2014 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli ilçesi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özlem Çağırıcı Armut, 30 Haziran'da sona eren Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) ilçede 4 bin 769 çiftçinin başvurduğunu ve katılımın geçtiğimiz yıla oranla çok az düştüğünü açıkladı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Özlem Çağırıcı Armut, "2014 yılı ilk etabı olan ÇKS başvuruları 30 Haziran'da sona erdi. Şu an itibariyle Müdürlüğümüze 4 bin 769 başvuruyu teslim almış durumdayız. Daha önceki döneme göre başvuru sayısında çok az bir düşüş var. 2013 yılında 4 bin 861 çiftçimiz müracaat etmişken bu yıl 4 bin 769 çiftçi müracaat etti" dedi.

Çiftçilerin afetlerin ardından devletin sağladığı desteklerden yararlanması içinde Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) kayıtlı olmaları gerektiğini vurgulayan Armut, kayıt yaptıran çiftçilerin, mazot, gübre ve toprak analizi desteği alabileceklerini, yaptırmayan çiftçilerin ise bunlardan yararlanamayacağını söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'nde Çks Başvuruları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement