Korkuteli'nde Sıra Gecesi, Finike'de Tasavvuf Konseri - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'nde Sıra Gecesi, Finike'de Tasavvuf Konseri

Korkuteli\'nde Sıra Gecesi, Finike\'de Tasavvuf Konseri

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Korkuteli ve Finike’de gerçekleştirdiği Ramazan etkinliklerine ilgi yoğun oldu.

30.06.2015 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Korkuteli ve Finike'de gerçekleştirdiği Ramazan etkinliklerine ilgi yoğun oldu. Korkutelililer Urfa Sıra Gecesi'nde eğlenirken, Finikeliler Tasavvuf Konseri ile keyifli bir Ramazan akşamı yaşadı.

Korkuteli Şehitler Parkı'nda gerçekleştirilen Sıra Gecesi'ne Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Korkutelililerin doyasıya eğlendiği sıra gecesinde bir yanda türküler söylenirken, diğer yanda çiğ köfte yoğruldu. Yoğrulan çiğ köfte vatandaşlara ikram edildi. Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Sanatçısı Nihat Akçer'in birçok yöreye ait türküleri seslendirdiği gece, yaklaşık iki saat sürdü.

Finike'de ise Finike Fuar Alanı'nda gerçekleşen etkinliğe Finike Koordinatörü Necati Bahçeci, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mitat Yolcu ve çok sayıda Finikeli katıldı. Karagöz ve Hacivat gösterisi ile başlayan etkinliği çocukların yoğun ilgiyle takip etti. Yrd. Doç. Dr. Önder Bilgin 'Sadakat Ahlakı' konulu söyleşi gerçekleştirirken, ahlaki değerlerin zaman içerisinde yaşadığı değişime ve insanın önce kendisine sadakatli olması gerektiğine değindi. Gecenin finalinde Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Tasavvuf Müziği Topluluğu bir konser verdi. Şef Aydemir Tuncer yönetiminde gerçekleşen konser, büyük ilgi gördü. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'nde Sıra Gecesi, Finike'de Tasavvuf Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement