Korkuteli'nde Tablet Dağıtımı Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'nde Tablet Dağıtımı Devam Ediyor

Korkuteli\'nde Tablet Dağıtımı Devam Ediyor

"Eğitimde Geleceğe Açılan Kapı" sloganıyla yürütülen Fatih Projesi kapsamında tablet bilgisayar dağıtımları Antalya'nın Korkuteli ilçesinde devam ediyor.

02.04.2014 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Eğitimde Geleceğe Açılan Kapı" sloganıyla yürütülen Fatih Projesi kapsamında tablet bilgisayar dağıtımları Antalya'nın Korkuteli ilçesinde devam ediyor.

Tablet bilgisayar dağıtımının Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde devam ettiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, "Bugün baktığımız zaman en büyük pay bütçede eğitime ayrılmakta. Tabi eğitim konusunda da gerçekleştirilen projelerin en önemlilerinin başında Fatih Projesi gelmektedir" dedi. Fatih Projesi'nin eğitimde "Fırsatları Arttırma Teknolojiyi İyileştirme Hareketi" olduğunu vurgulayan Kocagöz, proje kapsamında ilk etapta özellikle ortaöğretim kurumlarından başlandığını kaydetti.

İlçedeki ortaöğretim kurumlarında internet bağlantılarının sağlandığını, sınıflara LCD etkileşimli tahtalar kurulduğunu söyleyen Kocagöz, "Amacımız eğitimde fırsat eşitliğini ve geleceğimiz olan öğrencilerimizin eğitimde daha başarılı olabilmelerini sağlamaktır. Bilgiye erişimi kolaylaştırmak ve teknolojiden en iyi şekilde istifade edebilmeyi sağlamak öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. İnşallah zaman içinde gerek ortaöğretim kurumlarımıza gerekse temel eğitim kurumlarımıza altyapı ve bilgisayar dağıtımları gerçekleşecektir" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'nde Tablet Dağıtımı Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement