Korkuteli'nde Voleybol Turnuvasının Şampiyonu Çetin Tur Oldu - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'nde Voleybol Turnuvasının Şampiyonu Çetin Tur Oldu

Korkuteli\'nde Voleybol Turnuvasının Şampiyonu Çetin Tur Oldu

Antalya’nın Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170’inci yıldönümü etkinlikleri kapsamında Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu Çetin Tur oldu.

10.04.2015 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170'inci yıldönümü etkinlikleri kapsamında Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen Voleybol Turnuvası'nın şampiyonu Çetin Tur oldu.

Final maçında Bölge Trafik ile karşılaşan Çetin Tur, rakibini 25-18, 25-19'luk setlerle 3-0 yenerek şampiyon oldu. Turnuvada Bölge Trafik ikinci, Yazır Spor üçüncü oldu. Turnuvanın en centilmen takımı ise Orman Spor seçildi. Dereceye giren takımlar kupalarını alırken, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz yaptığı açıklamada, "Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum. Güzel ve centilmence bir turnuva oldu. Amacımız ilçemizde kültürel, sosyal ve sportif etkinlikleri artırmak ve vatandaşlar arasında dayanışma bağlarını geliştirebilmektir. Bundan sonrada bu tür etkinliklerimiz ve hizmetlerimiz devam edecektir" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'nde Voleybol Turnuvasının Şampiyonu Çetin Tur Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement