Korkuteli'nde Yaz Kur'an Kursları Başladı - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'nde Yaz Kur'an Kursları Başladı

Korkuteli\'nde Yaz Kur\'an Kursları Başladı

Yaz Kur’an Kursları Antalya'nın Korkuteli’ne bağlı tüm camilerde başlarken, yeni dönem için öğrencilerin kayıt yaptığı camilerden biri de Külliye Cami oldu.

25.06.2014 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaz Kur'an Kursları Antalya'nın Korkuteli'ne bağlı tüm camilerde başlarken, yeni dönem için öğrencilerin kayıt yaptığı camilerden biri de Külliye Cami oldu.

Külliye Cami İmamı Halil Karaca, ilçede Kur'an kurslarına olan ilginin yıldan yıla arttığını belirterek, "Külliye Cami'nde 2014 yaz dönemi Kur'an kurslarımız bu sene de bütün heyecanıyla başlıyor. Bir önceki yıla göre artışlarımız var. Kurs süresinde öğrencilere Kuran-ı Kerim eğitiminin yanında namaz, abdest ve Peygamber efendimizin hayatına ilişkin dini bilgilerin de veriliyor" dedi.

Çocukların caminin neşesi olduğunu söyleyen Karaca, "Bu seneki sloganımız 'Camiye Koşalım Kur'an'la Buluşalım'. Bu yaz dönemimizdeki kursumuz 9 hafta olacak" şeklinde konuştu.

Yaz Kuran Kursları kapsamında kurslara katılan öğrencilere ücretsiz olarak Kuran-ı Kerim, ilmihal, siyer kitapları dağıtıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'nde Yaz Kur'an Kursları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement