Korkuteli Polisinden Kaymakam Karahan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Korkuteli Polisinden Kaymakam Karahan'a Ziyaret

Korkuteli Polisinden Kaymakam Karahan\'a Ziyaret

ANTALYA (İHA) – Emniyet Teşkilatı’nın 169. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Korkuteli polisi Kaymakam Erkan Karahan’ı ziyaret etti.

09.04.2014 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA (İHA) – Emniyet Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Korkuteli polisi Kaymakam Erkan Karahan'ı ziyaret etti.

Emniyet Teşkilat'ının 169. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz ve toplum destekli polis memurları Kaymakam Erkan Karahan'ı ziyaret etti. Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz ve beraberindekilerin resmi tören kıyafetleri ile katıldığı ziyarette, Polis memurları Kaymakam Erkan Karahan'a çiçek takdim etti. Polis Teşkilatı'nın ülkenin güvenliğinin sağlanmasında önem bir rol oynadığını belirten Kaymakam Erkan Karahan, "Polis teşkilatı dün olduğu gibi bugün de gelecekte de güzel olaylara imza atacağına inanıyoruz. Bu anlamda gerek jandarma gerek diğer güvenlik güçlerimizin yanında üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli Polisinden Kaymakam Karahan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement