Korkuteli Türk Hava Kurumu Denetlendi - Son Dakika
Yerel

Korkuteli Türk Hava Kurumu Denetlendi

Korkuteli Türk Hava Kurumu Denetlendi

Türk Hava Kurumu (THK) Korkuteli Şube Başkanlığı’nın yapmış olduğu faaliyetler ile şubenin mali hesapları, Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığından gelen müfettiş tarafından denetlendi.

03.07.2014 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Hava Kurumu (THK) Korkuteli Şube Başkanlığı'nın yapmış olduğu faaliyetler ile şubenin mali hesapları, Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığından gelen müfettiş tarafından denetlendi.

Ankara Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığından gelen Müfettiş Begüm Gül Ermiş, yıllık mali ve idari resmi denetimini gerçekleştirdi. Türk Hava Kurumu Müfettişi Begüm Gül Ermiş tarafından gerçekleştirilen denetimde şube başkanlığının hesaplarında herhangi bir suistimal veya usulsüzlüğe rastlanmadığına dair rapor tutulduğu öğrenildi.

THK Müfettişi Begüm Gül Ermiş,"Korkuteli halkının desteğini görüyoruz. Vatandaşlar Türk Hava Kurumu'na gereken desteği göstermişler. Korkuteli halkına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca 58 mahalle muhtarını da başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum" diye konuştu.

Türk Hava Kurumu(THK) Korkuteli Şube Başkanı Mehmet Karaca ise şube denetiminin başarılı ve eksiksiz bir şekilde tamamlandığını belirterek, "Çalışmalarımız yine tüm hızıyla devam edecek" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli Türk Hava Kurumu Denetlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement