Korkuteli'yi Süleyman Önal Temsil Edecek - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'yi Süleyman Önal Temsil Edecek

Korkuteli\'yi Süleyman Önal Temsil Edecek

Antalya’nın Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlk ve ortaokul ile Orta öğretim okullarında Okul Başkanı seçilen öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen İlçe Meclis Başkanlığı seçimi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Süleyman Önal kazandı.

28.10.2015 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlk ve ortaokul ile Orta öğretim okullarında Okul Başkanı seçilen öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen İlçe Meclis Başkanlığı seçimi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Süleyman Önal kazandı.

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlk ve ortaokul ile Orta öğretim okullarında Okul Başkanı seçilen öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen İlçe Meclis Başkanlığı seçimi Öğretmen evinde yapıldı. İl Meclis Balkanlığı seçimi öncesinde divan oluşturuldu.

Oy kullanmaya geçilmeden önce başkanlık için aday olan okul başkanlarına kendilerini tanıtmak ve projelerini anlatmak için 5'er dakika süre verildi. Seçimlerde Korkuteli İlçe Başkanlığına Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Başkanı Süleyman Önal 16 oy, Mehmet Akif Ortaokulundan Hakkı Berke Keskin 7 oy, Yaşar Sadi Tekin İlkokulundan Fatih Koç 6 oy, Yeşilyayla Ortaokulundan Hasan Özdemir 5 oy alarak Mustafa Taşkın ile birlikte Korkuteli'ni Antalya'da temsil etme hakkını kazandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'yi Süleyman Önal Temsil Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement