Koruncuk Vakfı'ndan Anne-Baba Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Koruncuk Vakfı'ndan Anne-Baba Eğitimi

Koruncuk Vakfı; okulu olmayan yegane konuda, yani "Anne-Baba Olmak" hakkında 3 Ekim-22 Kasım 2015 tarihleri arasında bir eğitim programı düzenliyor.

29.09.2015 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1979 yılından bu yana; her çocuğun şefkat, sevgi ve anlayış görme, yeterli beslenme ve sağlıklı bir ortamda büyüme, çağdaş bir eğitim alarak yeteneklerini geliştirme, kısacası insan haysiyetine yakışır bir şekilde yaşaması inancıyla çocuklar için çalışan Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk), şimdi de okulu olmayan fakat dünyanın en zor ve önemli konusu olan "anne-babalık" hakkında, uzmanlar eşliğinde ebeveynleri eğitmek için kolları sıvadı.

Anne ve babaların çocuklarına karşı olumlu tutum ve davranışlar geliştirmesine yardımcı olmak, anne ve babalara çocukları ile nasıl sağlıklı bir iletişim kurabileceklerini anlatmak, çocuğun gelişme süreci içindeki değişimlerinden cinsel eğitime kadar çocukları ve gençleri ilgilendiren farklı konularda ebeveynleri bilinçlendirmek amacıyla kurulan "Koruncuk Ana-Baba Okulu", Vakfın Mütevelli Üyesi Prof. Dr. Klinik Psikolog Tülin Yurtbay önderliğinde Bolluca Çocukköyü Kültür Merkezi'nde hayata geçirilecek.

3 Ekim – 22 Kasım 2015 tarihleri arasında hafta sonları 10.30-12.00 saatleri arasında düzenlenecek olan program; çocuk gelişimi, çocuk sağlığı ve beslenmesi, akraba evlilikleri, aile planlaması, çocuk yetiştirme ilkeleri, çocuğun cinsel eğitimi ile gençlik çağı ve sorunları konularını kapsıyor.

Psikologlar, pedagoglar, aile terapistleri, çocuk doktorları ve iletişim uzmanları tarafından organize edilen proje, Arnavutköy Kaymakamlığı, Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Arnavutköy Müftülüğü işbirliğiyle gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Koruncuk Vakfı'ndan Anne-Baba Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement