Korutürk Caddesi'ne Yeni Düzenleme - Son Dakika
Yerel

Korutürk Caddesi'ne Yeni Düzenleme

Korutürk Caddesi\'ne Yeni Düzenleme

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşımdaki sıkıntıları asgariye indirmek ve rahatlatmak için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekliyor.

14.08.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşımdaki sıkıntıları asgariye indirmek ve rahatlatmak için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekliyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama göre, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafında başlatılan çalışmalarda Yeşilova Kavşağı ile Korutürk Caddesi'nde Sokak düzenleme projesi yapılacak. Projenin 17 Ağustos tarihinden itibaren başlayacağı ve yaklaşık 15 gün süreceği, bu süre içinde araç sürücülerinin alternatif yolları kullanmaları gerekiyor.

Şehir merkezinden gelerek Karşıyaka/Korutürk Caddesi'ne gitmek isteyen toplu taşıma araçları (dolmuş, belediye otobüsü, özel halk otobüsleri) ile sivil araçların, Grand Otel Kavşağı-Kıbrıs Caddesi- Turgut Özal Köprülü Kavşak'tan (Tugay istikametine) D-400 İpekyolu, sağa Kayaönü Mahallesi 10 Nolu Cadde, sağa Reşadiye Caddesi müteakiben Ceydeli Sokak, sağa Katip Hoca Caddesi, sola Korutürk Caddesi'ni takip ederek gidecekler.

Otogar/Karşıyaka istikametinden şehir merkezine gidecek olan toplu taşıma ve sivil araçların ise, Karşıyaka Polis Merkezi'ni takiben Korutürk Caddesi sonundan sağa, Katip Hoca Caddesi'nden sola, Ceydelli Sokak müteakiben Reşadiye Caddesi sola, 10 Nolu Cadde sağa, D-400 İpekyolu takiben Kalender Plaza Kavşağı U dönüşü müteakiben sağa, Kıbrıs Caddesi Grand Otel Kavşağı güzergahında gidecekler.

Yetkililer, araç sürücülerinin mağdur olmaması için yol üzerine yerleştirilen trafik işaretleri ve yönlendirmeler ile görevlilere riayet edilmesi gerektiğini belirttiler.

ŞANLIDERE VE SADIKLAR CADDESİ'NDE ASFALT YENİLEME YAPILIYOR

Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Düztepe ve Cengiz Topel Mahallerinde Sadıklar Caddesi ile Şanlıdere Caddesi'nde asfalt yenileme çalışmaları yapılacak.

İki etapta yapılacak olan asfalt çalışmalarının ilkinde Sadıklar Caddesi yapılacak. Sadıklar Caddesi'nden geçen araçların alternatif yol olarak Bilal Ertürk Caddesi, Yeşilırmak Caddesi, Titizler Caddesi güzergahları kullanılacak.

İkinci etapta ise Yeşilırmak Caddesi ile Şanlıdere Caddesi arasındaki trafik akışına kapatmak suretiyle araç trafiğinin Şanlıdere Caddesi sola 44 Nolu Sokak, sağa 51 Nolu Caddeyi takip ederek Yeşilırmak Caddesi, sola Sadıklar Caddesi güzergahını kullanacaklar. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korutürk Caddesi'ne Yeni Düzenleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement