Koşar: "İki Takımın Serisi de Bozuldu" - Son Dakika
Yerel

Koşar: "İki Takımın Serisi de Bozuldu"

Koşar: "İki Takımın Serisi de Bozuldu"

Aydın Süper Amatör Lig’de İsabeyli Şırlanspor ile deplasmanda 0-0’lık skorla berabere kalan Bozdoğan Belediyespor’un antrenörü Türkay Koşar, iki takımın da serisinin bozulduğunu belirtti.

24.02.2014 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Süper Amatör Lig'de İsabeyli Şırlanspor ile deplasmanda 0-0'lık skorla berabere kalan Bozdoğan Belediyespor'un antrenörü Türkay Koşar, iki takımın da serisinin bozulduğunu belirtti.

Kendilerinin son 8 haftayı galibiyetle kapattığını, rakibinin de 7 haftalık galibiyet serisi olduğunu ifade eden Koşar, "Maçtan çıkan beraberlikle iki seri de bozulmuş oldu. Deplasmanda oynadığımız için zor bir maç oynayacağımızı düşünüyorduk. Ancak, düzgün bir sahada oynayacağımız için rahattık" dedi.

Cezalı ve sakat oyucularının fazla olması nedeniyle kadroyu maç saatinde belirlediklerini ifade eden Koşar, "Düşündüğümüz gibi bir maç oynadık. İstediğimiz düzeyde pozisyon bulamadık. Bulduğumuz pozisyonu da gol yapamadık" ifadelerini kullandı.

16 maç aradan sonra gol bulamadıklarını ifade eden Koşar, "Oyuncularımın oyun disiplinini, oyun düzenini maç sonuna kadar sürdürüp ve göstermiş oldukları mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Koşar: 'İki Takımın Serisi de Bozuldu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement