Koşar: "Türkiye'nin Futbolda Mr'ını Çekiyoruz" - Son Dakika
Spor

Koşar: "Türkiye'nin Futbolda Mr'ını Çekiyoruz"

Koşar: "Türkiye\'nin Futbolda Mr\'ını Çekiyoruz"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Kurul Başkanı ve İcra Kurulu üyesi Arif Koşar, Volkan Demirel konusunda Fatih Terim’in vereceği kararın beklendiğini söyledi.

22.11.2014 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Kurul Başkanı ve İcra Kurulu üyesi Arif Koşar, Volkan Demirel konusunda Fatih Terim'in vereceği kararın beklendiğini söyledi.

TFF Profesyonel Kurul Başkanı ve İcra Kurulu üyesi Arif Koşar beraberinde temsilciler kurulu başkanı Fatih Tanfer, İzmir Bölge Müdürü Hamdi Kutsal, Futbol federasyonu genel sekreter yardımcısı Mustafa Baltacı ile birlikte Fethiye spor Kulübü'ne ziyarette bulundu.

TFF Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar ve beraberindeki heyeti Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk ile yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular karşıladı. Arif Koşar lacivert-beyazlı yönetici ve futbolcularla sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk Koşar ve ekibine Fethiyespor kulübü hakkında bilgiler aktarıp Fethiye'nin spor kenti yapılması konusundaki projelerle ilgili bilgi sundu.

Türkiye Futbol Federasyonu Kurul Başkanı Fatih Taner, Türkiye'deki 94. profesyonel kulüp ziyaretini Fethiye'de gerçekleştirdiklerini kulüplerin tesis durumlarını yerinde görüp federasyondan varsa istekleri bunlara daha da ivedilik kazandırmak istediklerini söyledi.

"ELE ALIYORUZ"

TFF Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar da, "Türkiye'yi İstanbul'dan idare eden değil atladığımız konuları yerinde görüp dost havasında bu sorunları çözmek istiyoruz. Kısacası Türkiye'nin futboldaki MR'ını çekiyoruz. Fethiye'deki statta play-off veya 13-14 ten, U-21'e kadar milli maçları verebilme durumlarını da ele alıyoruz" dedi.

"CEZA ALABİLECEĞİ SÖZ KONUSU"

Arif Koşar, Milli Takım kalecisi Volkan Demirel'in milli maçtaki olaylar ile ilgili sorulan bir soruya ise, "Bu konuda A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim gerekli açıklamaları yaptı. Kaleci Volkan evine gitti, çağrıldı, çağrılmadı tartışmaları yapıldı. Volkan evine dönüyor. Dopingle ilgili kura çekileceği ve bulunması gerektiği belirtiliyor. İsmi çağrılsa ve olmazsa ceza alabileceği söz konusu. İşte bunun için çağrılıp katıldı. Daha sonra gazeteci emekçilerin yaşadığı olaylar tasvip edilecek gibi değil. A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in kararını bekliyoruz" diye cevap verdi.

"GEREKİRSE ÖZÜRDE DİLEYECEK"

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın 'Gerekirse hakemlerin odasını basarım' şeklindeki açıklamalara da değinen Arif Koşar, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Futbol Federasyonu bu konuda gerekli açıklamayı yaptı. Federasyon bundan böyle çok tartışmalı konularda ilgili hakem Zekeriya Bey ile basının önüne çıkıp o kararı nasıl verdiğini anlatabilecek. Hatalıysa gerekirse özürde dileyecek." - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Koşar: 'Türkiye'nin Futbolda Mr'ını Çekiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement