Köse, Seçim Çalışmalarına Demre'de Devam Etti - Son Dakika
Yerel

Köse, Seçim Çalışmalarına Demre'de Devam Etti

Köse, Seçim Çalışmalarına Demre\'de Devam Etti

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Köse, seçim çalışmalarına Demre ilçesi’nde devam etti.

20.10.2015 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Köse, seçim çalışmalarına Demre ilçesi'nde devam etti.

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Köse, Milletvekili Adayı Ercan Mekteplioğlu ile birlikte seçim çalışmalarına Demre ilçesin'de devam etti. Köşkerler, Beymelek ve Yavu Mahalleleri'nde vatandaşlarla bir araya gelen Köse, turizmde çalışan teknecileri ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında vatandaşlar, AK Parti hükümetleri ve belediyenin bugüne kadar ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Demre'nin daha fazla yatırımı hak ettiğini belirten Köse, ilçeye daha büyük projeleri kazandırmak için 1 Kasım seçimlerinde destek istedi. Yeniden AK Parti iktidarıyla Demre'de üç büyük proje hayata geçireceklerini belirten Köse, "Batı Antalya havaalanı, Finike-Demre arasını tünellerle bağlayacağımız yeni karayolu ve dev yolcu gemilerini barındıracak kurvaziyer liman projelerini hayata geçireceğiz" dedi.

Demre'nin tarım ve turizmde potansiyelinin çok yüksek olduğunu ifade eden AK Parti Milletvekili Mustafa Köse, "Tarımda olduğu kadar, eğitim ve turizmde Demre'nin standartlarını en yüksek seviyeye getirerek vatandaşlarımızı memnun edeceğiz. Uygulayacağımız projeler, sadece Demre'ye değil, çevre ilçelere de iş ve AŞ olarak geri dönecek. Batı ilçelerinin çehresi değişecek" dedi.

TAŞERONDA ASIL İŞİ YAPANLAR KADRO VERİLECEK

Demre'de ev ziyaretleri de gerçekleştiren Köse, ziyaretleri sırasında taşeron çalışanlarıyla ilgili sorulan sorulara cevap verdi. Köse, "1 Kasım seçim beyannamemizde taşeron çalışanlar önemli vaatlerimizin başında geliyor. Bir memur ile aynı işi yapan hatta daha fazla işi yapan birçok taşeron kardeşimiz var. Asıl işi yapan taşeron çalışanlara kadro vereceğiz" diye konuştu.

Ziyaretlerinin ardından Demre İlçe teşkilatıyla bir araya gelen Köse, sandıklara sahip çıkmanın önemli olduğunu ve sandıklarda görevli partililere seçimlerde çok önemli bir görev düştüğünü vurguladı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köse, Seçim Çalışmalarına Demre'de Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement