Köseköy Kent Park Aydınlatıldı - Son Dakika
Güncel

Köseköy Kent Park Aydınlatıldı

Köseköy Kent Park Aydınlatıldı

Kartepe Belediyesi, toplumsal alanların bakım çalışmaları çerçevesinde Köseköy Mahallesi'nde bulunan Kent Park'ı da mercek altına aldı.

27.08.2014 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında park alanının aydınlanmasını sağlayan ekipler yeşil alanda da düzenleme yaparak parkı şık bir görünüme kavuşturdu.

Halkın ortak kullanım alanlarında bakım çalışmalarını belirlenen periyotta sürdüren Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, çalışmalarını Köseköy bölgesinde sürdürdü.

Ekipler park ve dinlence alanlarını kapsayan çalışmalarında yeşil alanlarda tırpan çalışması ile uzayan otları temizledi. Peyzaj çalışmaları ile ağaç ve bitki gruplarını da budayan ekipler, görsel güzellik kattığı alanın gece daha aydınlık olması için ışıklandırma çalışması da yaptı.

Köseköy Kent Park'ı yapılan düzenlemenin ardından, aydınlatılması da sağlanarak daha güvenli ve şık bir şekilde vatandaşların gece ve gündüz kullanımına sunuldu. Başkan Üzülmez, vatandaşların güvenli ve şık sosyal alanlarda huzur içerisinde dinlenmesine imkan sağlayacak düzenlemelerin aralıksız süreceğini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Köseköy Kent Park Aydınlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement