Köseköy Mahallesi'nde parke çalışması - Son Dakika
Güncel

Köseköy Mahallesi'nde parke çalışması

Köseköy Mahallesi\'nde parke çalışması

Halkın ihtiyaçlarını en hızlı şekilde gidermeye devam eden Kartepe Belediyesi, Köseköy Mahallesi'nde de sokakları kilitli parke taşları ile işliyor.

14.03.2016 16:04  Güncelleme: 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yol iyileştirme düzenlemeleri kapsamında ilçenin farklı noktalarında kilitli parke döşeme çalışmalarını yağışlı havalar öncesinde hız verdi. Yol iyileştirme çalışmalarının bir ayağı da Köseköy Mahallesi'nin sokaklarında parke döşeme şeklinde gerçekleştiriliyor.

Ekipler, alt yapı sorunu olmayan güzergahlardaki kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını Miralay, Akçadağ ve İstiklal Sokak üzerinde de devam ettiriyor. Hemşehrilerinin ayağını yazın tozdan kışın çamurdan kurtarma hedefiyle çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren belediye ekipleri 4300 metrekare parke ve 915 metre bordür döşeyerek sokakları halkın kullanıma sunacak.

Kartepe'nin yollarını modern şehircilik anlayışı çerçevesinde günümüz şartlarına uygun hale getirmeye çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, çalışmaların diğer bölgelerde de sürdüğünü ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Köseköy Mahallesi'nde parke çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement