Kosgeb Başkanı Biçer Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Kosgeb Başkanı Biçer Açıklaması

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Recep Biçer, "Bu sene bütçemiz geçen yıla göre 3 kat arttı.

23.05.2016 19:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Recep Biçer, "Bu sene bütçemiz geçen yıla göre 3 kat arttı. Bu sevindirici bir hadise bizim ve işletmeler için." dedi.

Biçer, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Özcan'ı ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, işletmelere ne kadar çok destek verebilirlerse ülkeyi o kadar çok kalkındırmış olacaklarını söyledi.

"Daha fazla ne yapılabilir?" anlamında saha ziyaretlerine olanca hızıyla devam ettiklerini belirten Biçer, "Hükümetimizin güzel destekleri var. Sonuçta biz kaynağı hazineden alıyoruz. Bu sene bütçemiz geçen yıla göre 3 kat arttı. Bu sevindirici bir hadise bizim ve işletmeler için. Bunu yerli yerinde kullandırmak gerekiyor. Bunun içinde 'istişare anlamında neyi nasıl yapabiliriz?', 'özellikle yörelere özgü destekler geliştirebilir miyiz?', 'sektöre özgü yeni destekler getirebilir miyiz?' diye çalışmalarımız sürüyor. Dinamik bir KOSGEB, dinamik bir destek modeli üzerine sürekli çalışıyoruz." diye konuştu.

Özcan'dan çalışmaları hakkında bilgiler alan Biçer, Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat ve bazı işletmeleri de ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kosgeb Başkanı Biçer Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement