Kosgeb Çamaş'ta Toplantı Gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

Kosgeb Çamaş'ta Toplantı Gerçekleştirdi

Kosgeb Çamaş\'ta Toplantı Gerçekleştirdi

Ordu’nun Çamaş ilçesinde KOSGEB’in esnaf ve sanatkarlara sunduğu destek ve teşviklerle ilgili toplantı düzenlendi.

06.07.2015 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Çamaş ilçesinde KOSGEB'in esnaf ve sanatkarlara sunduğu destek ve teşviklerle ilgili toplantı düzenlendi.

KOSGEB Ordu Merkez Müdürü Sinan Şahin, toplantıda gerçekleştirdiği konuşmada, "Eskiden sadece imalat sektörüne destek veren kurumumuz, artık günümüzde hizmet sektörünü de ele almış, bu sektörde de çeşitli yöntemlerle desteklemeye başlamıştır. KOSGEB, KOBİ'lerimiz için yeni dönem destek programını duyurmuştur. 'KOBİ Proje Destek Programı, İş Birliği Güç Birliği, Tematik Proje Destek Programı, Girişimcilik Destek Programı-Ar-Ge Programı ve Genel Destek Programı' ile KOBİ'lerimiz için büyük fırsatlar gelmiştir. Ayrıca daha önceden imalatçılarımız için verilen nitelikli elaman desteği, broşür katalog ve tanıtım desteği, belgelendirme desteği, gibi birçok destek KOBİ'lerimize de sunulmuştur" dedi.

Müdür Şahin, "Önemli olan bu fırsatları insanlarımıza sunmak ve bu fırsatlardan insanlarımızın faydalanmasını sağlayarak ekonomiye katma değer katmaktır" diye konuştu.

Toplantıya ayrıca Çamaş Belediye Başkanı Alahittin Giden, Çamaş Esnaf Odası Başkanı Şinasi Emeksiz ve çok sayıda ilçede bulunan esnaflar katıldı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kosgeb Çamaş'ta Toplantı Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement