Paralel Yapı Operasyonu KOSGEB'e sıçradı: 15 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Paralel Yapı Operasyonu KOSGEB'e sıçradı: 15 Gözaltı

Paralel Yapı Operasyonu KOSGEB\'e sıçradı: 15 Gözaltı

Ankara'da yürütülen Paralel Yapı Operasyonu'nda aralarında KOSGEB Müşaviri ve daire başkan yardımcılarının da olduğu 15 kişiden 13'ü gözaltına alındı.

24.05.2016 11:46  Güncelleme: 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında, aralarında KOSGEB Müşaviri ve daire başkan yardımcılarının da bulunduğu 15 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Şüpheliler, FETÖ üyesi olmak, dolandırıcılık ve ihaleye fesat karıştırmakla suçlanıyor.

MÜŞAVİR, DAİRE BAŞKANLARI DAHİL 15 KİŞİ GÖZALTINDA

Alınan bilgiye göre, Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçları Soruşturma Bürosu'nda görevli cumhuriyet savcısının talimatıyla, aralarında Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Müşaviri, daire başkanları, çalışanlar ve bazı firma görevlilerinin de olduğu 15 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

2 KİŞİ FİRARİ

Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şüphelilerden 13'ünü gözaltına aldı. Şüphelilerden ikisinin ise firari olduğu, bu kişilerin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

ŞÜPHELİLER ANKARA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDE

Gözaltına alınan 13 kişi Adli Tıp Kurumunda sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Şüpheliler, FETÖ üyesi olmak, kamu kurumu aleyhine dolandırıcılık, ihaleye fesat karıştırmak ve edimin ifasına fesat karıştırmakla suçlanıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Paralel Yapı Operasyonu KOSGEB'e sıçradı: 15 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement