Kosgeb Eğitimleri Tepebaşı'nda Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kosgeb Eğitimleri Tepebaşı'nda Devam Ediyor

Kosgeb Eğitimleri Tepebaşı\'nda Devam Ediyor

Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından düzenlenen ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ büyük ilgi görüyor.

24.07.2016 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi'nde Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından düzenlenen 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi' büyük ilgi görüyor.

Girişimcilik Destek Programı kapsamında gerçekleşen eğitim, Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi'nde KOSGEB Eskişehir Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) ile Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezleri (ABİGEM) Eskişehir ortaklığında düzenleniyor. 25 kişilik grup ile devam eden eğitim, 2 hafta boyunca toplam 9 iş günü devam edecek. Mehmet Çelebioğlu eğitmenliğinde gerçekleşen kursta katılımcıların girişimcilik niteliklerinin sınanmasının yanı sıra iş fikri geliştirme, yaratıcılık, pazar araştırma, üretim planı, finansal plan, iş planının yazılması ve sunumu gibi konularda teorik ve uygulamalı eğitimler veriliyor. Eğitim sonunda 'Katılım Sertifikasını' alan ve KOSGEB tarafından iş planı onaylanan katılımcılar, 50 bin lira geri ödemesiz olarak Yeni Girişimci Desteği'nden yararlanmaya hak kazanıyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kosgeb Eğitimleri Tepebaşı'nda Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement