Kosgeb İl Müdürü Kadir Er, Tso Başkanı Levent'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kosgeb İl Müdürü Kadir Er, Tso Başkanı Levent'i Ziyaret Etti

Kosgeb İl Müdürü Kadir Er, Tso Başkanı Levent\'i Ziyaret Etti

Bilecik KOSGEB İl Müdürlüğü’ne yeni göreve atanan Kadir Er, Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent’i makamında ziyaret etti.

14.08.2015 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik KOSGEB İl Müdürlüğü'ne yeni göreve atanan Kadir Er, Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent'i makamında ziyaret etti.

Müdür Kadir Er 'e TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent hayırlı olsun dileklerini iletti ve oda hakkında kısaca bilgiler verdi. Levent; TSO ile KOSGEB arasında daha önceki dönemlerde yürütülen ortak çalışma ve faaliyetler ile yine güncel olarak uygulanmaya devam eden Yurt Dışı Fuarları, Girişimcilik Eğitim Programları gibi konularda birlikte yürütülen çalışmalardan bahsetti.

KOSGEB İl Müdürü Kadir Er ise, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da oda üyelerine yönelik KOSGEB desteklerinin uygulanması ve hayata geçirilmesi ve özellikle de girişimcilik programları kapsamında destek alan veya almaya hak kazanan firmaların bu destek süreçlerinin hızlandırılması konusunda da daha etkin çalışma içerisinde olacaklarını söyledi. Er, muhtelif KOSGEB hibe, destek, girişimcilik projelerinin hazırlanması ve onayı, Yurt Dışı Fuar organizasyonlarının daha da arttırılarak geliştirilmesi ve diğer KOSGEB desteklerinin oda üyelerine daha kapsamlı şekilde tanıtılması ve bildirilmesi konularında karşılıklı işbirliği içinde olacaklarını belirtti.

Karşılıklı görüş alışverişi ve değerlendirmelerin ardından ziyaret son buldu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kosgeb İl Müdürü Kadir Er, Tso Başkanı Levent'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement