Kosgem Denize Girecek Olanları Uyardı - Son Dakika
Güncel

Kosgem Denize Girecek Olanları Uyardı

Kosgem Denize Girecek Olanları Uyardı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hafta sonu Kandıra da serinlemek için denize girecek olanlara uyarlarda bulundu.

07.08.2015 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin ve Kocaeli'nin önemli turizm merkezlerinden olan Kandıra sahillerinde büyük yoğunluk yaşanıyor. İlçede nüfusun yaz aylarında 10 katına çıkarken Büyükşehir, tatil için Kandıra'yı tercih edenlerin kurallara uymalarını istedi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Sahilleri Su Kazalarını Engelleme Merkezi (KOSGEM) tatsız olayların yaşanmaması için vatandaşların kurallara uyun çağrısı yaptı

UYARILARA DİKKAT ETSİNLER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Sahilleri Su Kazalarını Engelleme Merkezi (KOSGEM) yaptığı yazılı açıklama da geçtiğimiz hafta Kandıra Sahillerinde yaşanan üzüntü verici boğulma vakalarının tekrar yaşanmaması için sahillerde bulunan KOSGEM görevlilerinin uyarılarını dikkate almalarını istedi. "Sadece kamu kurumlarının karar alması ile ya da tedbir alması ile bazı şeyleri önlemek mümkün olmuyor. Vatandaşlarımızın özellikle Karadeniz'de denize girerken bizim uyarlarımıza aldığımız kararlara uymalarını istiyoruz." denildi.

TATİLİ HÜZNE ÇEVİRMESİNLER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Sahilleri Su Kazalarını Engelleme Merkezi (KOSGEM) yetkilileri "Aksi takdirde üzücü olaylar geçmişte yaşandığı gibi tekrar yaşanır. Özellikle vatandaşlarımızdan ricamız aldığımız kararlara oradaki uyarı levhalarına uysunlar, dikkatli olsunlar. Mümkün olduğu kadar cankurtaran olan sahillerimizde plajlarımızda denize girsinler. Hem tatilin tadını çıkarsınlar hem de sevinç ve mutlulukları hüzne dönüştürmesinler"açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kosgem Denize Girecek Olanları Uyardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement