Köşk, Proje İlçesi Olacak - Son Dakika
Yerel

Köşk, Proje İlçesi Olacak

Köşk, Proje İlçesi Olacak

Köşk Belediye Başkanı Rifat Kadri Kılınç, iki önemli projeyi kısa sürede hayata geçireceklerini belirterek, “Köşk, proje ilçesi olacak” dedi.

25.08.2015 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Köşk Belediye Başkanı Rifat Kadri Kılınç, iki önemli projeyi kısa sürede hayata geçireceklerini belirterek, "Köşk, proje ilçesi olacak" dedi.

Köşk ilçesi için nezih bir meydan çalışması başlattıklarını ifade eden Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, "İlçemiz halkının, mahalle sakinlerinin ve çarşı esnafımızın hoşça vakit geçirebileceği, sosyal ve kültürel aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri bir meydan projesini başlattık ve hayata geçireceğiz. Köşk İlçe Meydanı Projesi için çalışmalarımız başladı, yerinde incelemelerimiz gerçekleştirerek raporlarımızı hazırladık. Köşk İlçe Meydanı Projemiz yer olarak; Soğukkuyu Mahallesi Kuzeykozanoğlu Sokak Küçük Park'tan başlayarak eski belediye binasının olduğu alan, çarşı camii karşısı şelale park, 75. Yıl Cumhuriyet Meydanı ve alt kısımda yer alan 75. Yıl Cumhuriyet Parkı ile Belediye Sosyal Tesisleri Alışveriş Merkezine kadar 4321 m²'lik alanı kapsayarak iki mahallemizin(Soğukkuyu ve Çarşı Mahallesi) projesi şekilde olacak ve tüm Köşk Halkımızın Hizmetine sunulacak" diye konuştu.

"Belediye Hizmet Binası ve Çok Amaçlı Salon Projesi"nde çalışmalarını tamamladıklarını ifade eden Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç," Altı Eylül Mahallemizde "Kestane Pazarı" olarak bilinen 1132 m²'lik alanda proje çalışmamızı tamamlayarak; raporlarımızı hazırladık ve saha çalışmamızı yaptık. Bu alanda "Belediye Hizmet Binası ve Çok Amaçlı Salon Projesi" ile hem Altı Eylül Mahallesine hem de Serdaroğlu Mahallesine hitap edecek şekilde projemizi hayata geçireceğiz ve mahallelerimizin talebini karşılayacağız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köşk, Proje İlçesi Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement