Köşker Derneklerin Yanında! - Son Dakika
Güncel

Köşker Derneklerin Yanında!

Köşker Derneklerin Yanında!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker: "Ortak paydamız Gebze!"

01.09.2014 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hemşeri ve kültür derneklerine her fırsatta destek olan ve etkinliklerine konuk olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Hepimizin doğduğu yer farklı olsa da doyduğumuz, bir araya geldiğimiz, ikinci memleket olarak bellediğimiz yer olan Gebze'mizi birlikte daha modern bir şehir haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi

SİNOPLULARA KONUK OLDU

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, derneklerin yanında. Hemşeri ve kültür derneklerine, yöre kültürlerinin yaşatılmasında ve Gebzelilik ortak kültürünün oluşmasında önemli görev ve sorumluluklar düştüğünü her fırsatta belirten Başkan Köşker, hemşeri derneklerinin etkinliklerini katılarak destek veriyor.

Düzenlenen kaynaşma ve kültür etkinliklerine katılarak derneklere destek olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yoğun bir hafta sonu programı geçirdi. Kısa adı KOSİDEF olan Kocaeli Sinoplular Dernekler Federasyonu tarafından Hünkar Çayırı'nda bu yıl ilki düzenlenen 1. Sırık Kebabı Festivaline katılan Başkan Köşker, Gebze'de yaşayan Sinoplular tarafından ağırlandı.

YÖRÜKLERİ UNUTMADI

Festivale katılımın ardından Cumaköy'e geçen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebzeliler Derneği tarafından düzenlenen Mancarlı Pide etkinliğine konuk oldu. Sanatçı Arif Susam'ın sahne aldığı etkinlikte Gebzeli hemşerilerini yalnız bırakmayan Başkan Köşker, daha sonra Yörükleri Gebze'de buluşturan etkinliğe katıldı. Denizli'de düzenlenen ve Yörükleri Gebze'de bir araya getiren buluşmaya konuk olan Başkan Köşker, katıldığı programlarda yaptığı selamlama konuşmasında, Gebze'nin farklı kültürleri bağrında yaşatan bir Anadolu mozaiği olduğunu dile getirdi.

ORTAK PAYDA GEBZE

Derneklerin her zaman yanlarında ve destekçileri olmaya gayret gösterdiklerini dile getiren Başkan Köşker, "Hepimizin doğduğu yer farklı olsa da doyduğumuz bir araya geldiğimiz, ikinci memleket olarak bellediğimiz yer olan Gebze'mizi birlikte daha modern bir şehir haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Ortak paydamız olan Gebze'mizin siz değerli sakini hemşerilerimizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Allah'a emanet olun" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Köşker Derneklerin Yanında! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement