Köşker: Kocaeli'nin En Güçlü Belediyesiyiz - Son Dakika
Güncel

Köşker: Kocaeli'nin En Güçlü Belediyesiyiz

Köşker: Kocaeli\'nin En Güçlü Belediyesiyiz

Personeliyle ilk toplantısını yapan Başkan Köşker, yeni dönemle ilgili yine pozitif mesajlar verdi

22.04.2014 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Köşker: Enerjimizi vatandaşın güler yüzünden alıyoruz

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ikinci hizmet dönemi başında personeliyle ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile memur, işçi ve müteahhit çalışanlarının katıldığı toplantıda konuşan Başkan Köşker, geçtiğimiz beş yılda gösterdikleri performanstan dolayı tüm personeline teşekkür etti. Köşker "Birlikte, uyum içinde, çok verimli bir hizmet dönemi geçirdik. Bugün Kocaeli'nin en güçlü belediyesi Gebze Belediyesi'dir dedi.

ÇALIŞAN İNSANI ÇOK SEVERİM

Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'ndeki toplantıda salona girişte alkışlarla karşılanan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Belediyesi'nin geniş, uyumlu ve huzurlu bir aile olduğunu söyledi. 2009'daki Gebze ile bugünkü Gebze arasında çok büyük fark olduğunu belirten Başkan Köşker, "Gebze'de beş yıl boyunca, uyum içinde, kimsenin siyasi ve bölgesel kimliğine bakmadan personelimizle bir bütün içerisinde Gebze'ye güzel hizmetler verdik. Hizmetin siyaseti olmaz. Benim hayatta en çok sevdiğim insan çalışan insandır. Çalışan insanla hiçbir sorunum yok. Herkes yanlış yapabilir ama önemli olan art niyetli olmadan vatandaşa hizmet etmektir" dedi.

YENİ DÖNEME SIFIR KİLOMETRE BAŞLAYALIM

Her sabah belediyeye gelirken sabah çarşıda yürüyüş yaptığını ve yürütülen hizmetlerle ilgili vatandaşın tepkisini ölçtüğünü belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Ben enerjimi vatandaştan aldığımız güler yüzden ve hizmetlerden duyduğu memnuniyetten alıyorum. Vatandaşlarımız gittiğimiz hiçbir yerde bizi kötü karşılamadı. Eğer biz vatandaş memnuniyeti ve hizmetler noktasında geri kalsaydık, sandıkta vatandaş bizi asla affetmezdi. Başarı hepimizin başarısıdır. Bu başarıyı hep birlikte başardık. Güzel bir tempo yakaladık. Şimdi işin başındayız. Yeni döneme sıfır kilometre başlayalım. Ben herkese eğer varsa hakkımı helal ediyorum. Varsa sizler de helal edin. Birbirimizi sevelim, hizmet yürüyüşüne tempomuzu artırarak devam edelim" dedi.

KOCAELİ'NİN EN GÜÇLÜ BELEDİYESİYİZ

Gebze Belediyesi'nin deneyimli kadrosu ile altyapısı sağlam, kurumsal yapısı güçlü bir belediye olduğunu belirten Başkan Köşker, geçtiğimiz dönem ürettikleri pek çok projeyle ulusal ve uluslar arası ödüller aldıklarını hatırlattı. Köşker, "Bugün Kocaeli'nin en güçlü belediyesi Gebze Belediyesi'dir. İlçe belediyeleri arasında Türkiye genelinde ilk sıralarda yer alıyoruz. Rakamlar yalan söylemez. Gebze'deki hızlı değişimi vatandaş görüyor. Gebze'deki bu değişim ikinci dönemde de devam edecek. Birbirimizi kollayalım, güçlendirelim. Kökü sağlam bir ağaç gibi olalım. Türkiye'de konuşulan bir belediye olalım" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Köşker: Kocaeli'nin En Güçlü Belediyesiyiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement