Kosova Başbakanı Mustafa, Brüksel'de Vize Muafiyetini Dair Görüşmelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kosova Başbakanı Mustafa, Brüksel'de Vize Muafiyetini Dair Görüşmelerde Bulundu

Kosova Başbakanı Mustafa, Brüksel\'de Vize Muafiyetini Dair Görüşmelerde Bulundu

Kosova Başbakanı Mustafa, Brüksel'de vize muafiyetini dair görüşmelerde bulunduTuran Kasap Priştine, 28 Nisan (DHA) - Brüksel'de bulunan Kosova Başbakanı İsa Mustafa, Avrupa Komisyonu Başkanı Jean Claude Juncker ile bir araya geldi.

28.04.2016 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kosova Başbakanı Mustafa, Brüksel'de vize muafiyetini dair görüşmelerde bulundu

Turan Kasap Priştine, 28 Nisan (DHA) - Brüksel'de bulunan Kosova Başbakanı İsa Mustafa, Avrupa Komisyonu Başkanı Jean Claude Juncker ile bir araya geldi. Görüşmede, AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Mogherini ve Kosova Kosova'nın Avrupa ile Entegrasyon Bakanı Bekim Çollaku hazır bulundu.

Kosova'nın Avrupa ile entegrasyon süreçlerinin ilerletilmesi, vize muafiyeti ve diğer gelişmeler, görüşmenin ana gündem maddelerini teşkil etti. Avrupa Komisyonu Başkanı Jean Claude Juncker, vize muafiyeti süreci çerçevesinde elde edilen ilerlemenin takdir edici olduğunu kaydetti.

Priştine'ye dönen Başbakan İsa Mustafa, Brüksel'deki görüşmelerle ilgili vizelerin kaldırılması kararında, karar alma sürecinin bir müddet devam edebileceğini söyledi.

Brüksel görüşmelerinin önemli, başarılı olduğunu söyleyin Başbakan Mustafa, vize muafiyeti konusunda AB tarafından talep edilen şartların tümünün yerine getirildiğini iletim dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kosova Başbakanı Mustafa, Brüksel'de Vize Muafiyetini Dair Görüşmelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement