Kosova'da Boru Fabrikası Eski İşçileri Grevde 1 Yılı Tamamladı - Son Dakika
Güncel

Kosova'da Boru Fabrikası Eski İşçileri Grevde 1 Yılı Tamamladı

Kosova\'da Boru Fabrikası Eski İşçileri Grevde 1 Yılı Tamamladı

Kosova'da boru fabrikası eski işçileri grevde 1 yılı tamamladı Kosova'nın başkenti Priştine'de Ferizovik'in Boru Fabrikası'nın eski işçileri, anayasal, yasal ve parlamenter haklarını alamadıkları gerekçesiyle Başbakanlık binası önünde kurdukları çadırlarda eylemleri 365'nci gününde sürüyor.

26.05.2015 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kosova'da boru fabrikası eski işçileri grevde 1 yılı tamamladı

Kosova'nın başkenti Priştine'de Ferizovik'in Boru Fabrikası'nın eski işçileri, anayasal, yasal ve parlamenter haklarını alamadıkları gerekçesiyle Başbakanlık binası önünde kurdukları çadırlarda eylemleri 365'nci gününde sürüyor.

26 Mayıs 2014'te Kosova'nın başkenti Priştine'de, Ferizovik'in Boru Fabrikası'nın eski işçileri, anayasal, yasal ve parlamenter haklarını alamadıkları gerekçesiyle Priştine'deki Başbakanlık binası önünde kurdukları çadırlarda eylemlerini sürdürüyor.

Grevdeki eski işçiler eylemi sürdürürken hala kendileri ile iletişime geçilmemiş olunmasından şikayetçiler. Eyleme katılan 45 kişinin ise hastanede tedavisi sürüyor.

Grev kurulu başkanı Ali Şabani, Haklarımızı alıncaya kadar burada kalacağız. Konuyu İnsan Hakları Mahkemesi'ne taşıyacağız dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kosova'da Boru Fabrikası Eski İşçileri Grevde 1 Yılı Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement