Kosova'dan Başkan Çetin'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kosova'dan Başkan Çetin'e Ziyaret

Kosova\'dan Başkan Çetin\'e Ziyaret

Kosova Meclis Başkan Vekili Fikrim Damka ve Prizren Belediyesi Meclis Başkan Yardımcısı Levent Buş, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’i ziyaret etti.

14.12.2016 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kosova Meclis Başkan Vekili Fikrim Damka ve Prizren Belediyesi Meclis Başkan Yardımcısı Levent Buş, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'i ziyaret etti.

Ekim ayında Pursaklar'dan Balkanlar'a 'Gönül Köprüsü' programı kapsamında Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve beraberindeki heyeti ağırlayan Kosova Meclis Başkan Vekili Fikrim Damka ve Prizren Belediyesi Meclis Başkan Yardımcısı Levent Buş iade-i ziyarette bulundu. Misafirlerini makamında ağırlayan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ziyaretten dolayı Damka ve Buş'a teşekkür etti.

Ankara ve Pursaklar hakkında misafirlerini bilgilendiren Başkan Çetin, Ekim ayında Balkanlar'a çalışma ziyaretinde bulunduklarını hatırlatarak, "Kosova ziyaretimizde kendilerini ziyaret edip, oradaki çalışmaları yakından inceleme imkanı bulmuştuk. Bugün de iade-i ziyarette bulunan dostlarımızı Pursaklar'da ağırlamaktan dolayı gurur duyuyoruz. Bu tür ziyaretler gönül coğrafyamız ile olan bağlarımızı daha da güçlendiriyor. Bizler Türkiye ve Pursaklar olarak her zaman gönül coğrafyamızın yanındayız" dedi.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in misafirperverliğine teşekkür eden Kosovalı heyet, "Tebessüm şehrini yakından görmek ve belediyenin hizmetleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak çok güzel. Değerli Başkanımız Selçuk Bey'e teşekkür ediyoruz" diyerek duygularını ifade etti.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in makamında gerçekleşen görüşmede Belediye Başkanı Yardımcısı Nedim Erçetin ve EkoAvrasya Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eren de hazır bulundu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kosova'dan Başkan Çetin'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement