Köstebekgiller 41.bölüm - Son Dakika
Güncel

Köstebekgiller 41.bölüm

Pelin, Caner ve Aslan Dede, artık Ceyda'ya gerçeği anlatırlar.

29.09.2016 04:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pelin, Caner ve Aslan Dede, artık Ceyda'ya gerçeği anlatırlar. Ceyda ilk etapta son derece şaşırır ama sonra o da duruma alışır. Köstebekgiller Ceyda'nın hayatına da böylece girmiş olur.

Fakat şimdi yeni bir sorun vardır. Aşçısı ilk günden işten ayrıldığı için Ceyda'ya yardımcı lazımdır. Anne Köstebek, Ceyda'ya yardım etmeyi teklif eder. Ceyda kararsız kalsa da, açılış günü yapılan lezzetli yemeklerden bir kez daha yemek isteyen müşteriler onu kolayca karar vermeye iter. Ancak bu sefer garsona ihtiyacı olacaktır. Bu yüzden kapıya bir ilan asar. İlanı gören meraklı Müjde hemen iş başvurusu yapar. Ceyda'nın acil elemana ihtiyacı olduğu için, Müjde işe alınır. Ancak Köstebekgilleri, Müjde'den saklamak için bir anlaşma yapılır. Müjde kesinlikle mutfağa girmeyecektir. Yemek hazır olduğunda, Köstebekgiller aşağıdan zile basacaktır, Müjde mutfak kapısının önündeki masaya bırakılan yemekleri alacaktır. Gerekçe olarak da şefin kuralı derler. Ceyda her şeyi yerli yerine oturttum diye düşünmeye başladığında, Müjde'nin son derece meraklı, sakar ve patavatsız biri olduğunu anlar.

Pelin ve Caner okuldan dönerken Ceyda'nın yanına uğrarlar. Bu esnada Müjde ile tanışırlar. Müjde Pelin ve Caner'i çok sever, ancak Caner ve Pelin, Müjde'nin çok konuşmasından ve aşırı sevgi gösterilerinden bunalırlar. Derken kafenin kapısında Baykuş belirir. Müjde tam Baykuşu kovmaya kalktığında, Pelin ve Caner fark edip, onu durdururlar. Köstebeklerden haber vardır. Baykuş onlara bir mektup verir. Pelin ve Caner, mektubu okuduklarında, köstebeklerin Köstebekya'ya giremediklerini öğrenir. Köstan Amca kırk orman askerlerinin kurduğu tuzakları aşmak için yardım istemektedir.

Kaynak: DailyMotion.com

Son Dakika Güncel Köstebekgiller 41.bölüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement