Köstebekler ve Köpekbalıkları Bir Araya Geliyorlar - Son Dakika
Güncel

Köstebekler ve Köpekbalıkları Bir Araya Geliyorlar

Köstebekler ve Köpekbalıkları Bir Araya Geliyorlar

Köstebekgiller çizgi filminin sevilen karakterleri Kösteban, Bobo ve Süslü bu hafta sonu sevenlerini Köstebek evlerinde ağırlayacak.

24.04.2014 15:45  Güncelleme: 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

26 – 27 nisan tarihlerinde Köstebekevi, İstanbul Akvaryum' da olacak. Çocuklar hem köstebekgiller ile eğlenecek hem de sualtının muhteşem canlıları ile bir araya gelebilecek.

1500 türde 15bin kara ve deniz canlısına ev sahipliği yapan Florya' da bulunan İstanbul Akvaryum, bu hafta sonu da Köstebekgiller' e ev sahipliği yapıyor. 26 –27 nisan 13:00 - 16:00 arası İstanbul Akvaryum Batı Atlantik Alanı' nda çocukların içine girip oyunlar oynayabileceği Köstebek evi yer alacak. Köstebekgiller' in en sevilen karakterleri Kösteban ve Süslü ile köstebek evinde oyunlar oynayarak, Bobo' nun müzikleriyle dans ederek 23 nisanı bu hafta sonu coşkuyla kutlayacak.
Çocuklar hem sevdikleri çizgi karakterlerle tanışacak, hem de akvaryumun en gözde canlılarını yakından görebilecek.

Dünyanın en zehirli balıklarından biri olan taş balığı, korku filmlerinden tanıdığımız meşhur köpekbalıkları, 2,5 metrelik tehlikeli anakonda, vatozlar, piranalar ve daha birçok değişik kara ve deniz canlısını bir arada görebileceğiniz tek yer olan İstanbul Akvaryum, çocuklar için vazgeçilmez bir eğlence yeri! İstanbul Akvaryum' da dünya üzerindeki en iyi hareket programlanmasına sahip 5D sinema, sunduğu 10 ayrı film seçeneği ile çocukları birbirinden farklı dünyalara götürecek. Özel dizayn edilmiş kasırga simülatöründe adeta bir kasırganın ortasındaymış gibi hissettirecek, heyecan ve adrenalin dolu dakikalar yaşatacak. Aynalı Labirent' te ise doğanın ortasında vahşi hayvan sesleri içinde Antik Gizli Totem' le çocuklar kendilerini bir maceranın ortasında bulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Köstebekler ve Köpekbalıkları Bir Araya Geliyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement