Koto, Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Koto, Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Koto, Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Kocaeli Ticaret Odası(KOTO)’nun Mayıs ayı meclis toplantısı görüşülen 4 gündem maddesiyle tamamlandı.

27.05.2016 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Ticaret Odası(KOTO)'nun Mayıs ayı meclis toplantısı görüşülen 4 gündem maddesiyle tamamlandı.

Kocaeli Ticaret Odası Mayıs ayı toplantısı KOTO Burhan Kazım Meclis salonunda yapıldı. KOTO Başkanı Murat Özdağ'ın başkanlığında yapılan mecliste, 4 gündem maddesi görüşüldü. Mecliste ayrıca aylık faaliyet raporunu görüşülmesinin ardından Nisan ayı mizanı görüşülerek onaya sunuldu. Toplantı daha sonra KOTO Başkanı Murat Özdağ'ın Mayıs ayından gerçekleştirilen faaliyetleri anlatmasıyla devam etti.

Toplantıda meclis üyelerine bir konuşma yapan KOTO Başkanı Murat Özdağ, "Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce yeni bir hükumet oluştu. Öncelikle Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve bakanlar kuruluna yerni görevleri hayırlı olsun diliyoruz. Birinci önceliğimiz ülkemizin içinde bulunduğu terör konusu ve sonrasında ekonomi ile her şeyin değişebileceği gerçeği olduğunu için ekonomik reformları sürdürmesini diliyoruz" dedi.

Arabuluculuk sistemini desteklediklerini de ifade eden Özdağ, "Arabuluculuk bizim için çok kıymetli. Bugün adliyelere giden davalarımız aylarca ve yıllarca sürebiliyor. Daha iyi bir adım için mutlak arabuluculuk içerisinde iş dünyasından, işi bilen insanların olması gerektiğini düşünüyoruz" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Koto, Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement