Kovalamaca Kazayla Sonuçlandı - Son Dakika
Güncel

Kovalamaca Kazayla Sonuçlandı

Kovalamaca Kazayla Sonuçlandı

Kastamonu'da havaya ateş ederek kaçan şahıs ile polis arasında yaşanan kovalamaca, trafik kazasıyla son buldu.

18.09.2012 00:00  Güncelleme: 07:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'da kavgaya karıştıktan sonra havaya ateş ederek olay yerinden kaçan şahıs ile polis arasında yaşanan kovalamaca, trafik kazasıyla son buldu.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'da Topçuoğlu Mahallesi İzbeli Sokak üzerinde bir kavgaya karıştıktan sonra silahıyla havaya ateş ederek olay yerinden kaçan M.K., polis 155 hattına yapılan ihbar üzerine takibe alındı. Polisin 'dur' ihtarına uymayan M.K., 06 PTD 55 plakalı otomobille kaçtı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin takip ettiği şüpheli, bir müddet kaçtıktan sonra aracın kaçtığı istikamete çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Alpaslan Türkeş Bulvarı üzerinde eski sanayi sitesine doğru hızlı bir şekilde seyreden şüpheli şahıs, trafiği de tehlikeye düşürdü. Hareketli saatlerin yaşandığı kovalamaca, eski sanayi sitesi girişinde ışıklarda şüpheli M.K. ile polis otosunun çarpışmasıyla son buldu.

Daha sonra şüpheli şahıs, yaya olarak kaçmak istedi. Fakat polis ekipleri şüphelinin daha fazla kaçmasına müsaade etmedi. M.K., polis ekiplerinin koşturması sonrası kısa sürede yakalandı. Polis ekipleri, şüphelinin üzerinde silah ve şarjör ele geçirdi.

Olay sonrası gözaltına alınan zanlı M.K., ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne getirilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kovalamaca Kazayla Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement