Köy Çocuklarına Kayak Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Köy Çocuklarına Kayak Eğitimi

Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüce, Güzeltepe köyündeki 30 çocuğa kayak eğitimi veriliyor.

20.02.2017 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüce, Güzeltepe köyündeki 30 çocuğa kayak eğitimi veriliyor.

Önceden bidon, hortum ve kornişlerle kayan 7-14 yaş grubundaki 30 çocuğa, Muş Kayak Merkezi'nde kayak antrenörü Şeref Erdoğan tarafından günde 6 saat kayak eğitimi veriliyor.

Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, köyleri kayak merkezine yakın olduğu için korniş, hortum ve bidonlarla kayan çocukları gözlemlediklerini söyledi.

Çocukları Güzeltepe Gençlik Spor Kayak Kulübü adı altında bir araya getirerek kayak yapmalarını sağladıklarını anlatan Erdoğan, şöyle konuştu:

"Çocuklara kayak temel eğitimi vermek için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce malzeme temin ettik. Şu anda bu çocuklarımızı yaklaşık 5 ayrı kulübe transfer ettik. Artık başarının sırrı Güzeltepe'den geçecek. Her dönem köyden 4 çocuk alıp eğitiyoruz. Bu çocuklarımızın ilimizi ve ülkemizi temsil etmesini amaçlıyoruz."

Çocuklardan Mehmet Salim Karakaya ise okulun dışında kayak öğrenmeye çalıştıklarını belirterek, "Tek hayalim iyi bir kayakçı olmak. Önceden korniş ve hortumlarla kayıyorduk. Şimdi devletimizin verdiği kaliteli malzemelerle artık gerçek kayak takımlarımız var. Amacım burada aldığım eğitimi devam ettirip iyi bir kayakçı olmak ve ilimizi temsil etmek." diye konuştu.

kayak eğitimiMuş

Muhabir Sabri Yıldırım

Redaktör Şener Toktaş

Yayınlayan Dilek Sezen

Köy Çocuklarına Kayak Eğitimi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Köy Çocuklarına Kayak Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türk Kızılay Genel Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu
    20:23 Türk Kızılay Genel Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu

    Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Hatay'da düzenlenen iftar programında depremzedelerle bir araya geldi. Yılmaz, çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker dağıttı. Konuşmasında, depremzedelere desteklerinin devam edeceğini belirten Yılmaz, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurguladı.

  • Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor
    20:23 Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor

    Trabzon'un Maçka, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerinde aile sağlığı merkezleri ile 112 acil sağlık hizmet binalarının inşası devam ediyor. Maçka ilçesindeki inşaatın 15 Nisan'da tamamlanması planlanırken, Akçaabat ilçesindeki iki aile sağlığı merkezi ve acil sağlık hizmetleri binasının tamamlanmasıyla kısa sürede hizmete başlayacağı belirtildi. Çarşıbaşı ilçesinde ise Yavuz Aile Sağlığı Merkezi binasının tamamlanma tarihi 26 Nisan olarak açıklandı.


Advertisement