Köy Koop'ta Yeni Yönetim Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Köy Koop'ta Yeni Yönetim Belli Oldu

Köy Koop\'ta Yeni Yönetim Belli Oldu

S.S. İzmir Tarımsal Kalkınma ve Diğer Tarımsal Amaçlı Kooperatifler Birliği, İzmir Köy Koop. 2015 yılı seçimli genel kurulu yapıldı.

15.07.2016 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

S.S. İzmir Tarımsal Kalkınma ve Diğer Tarımsal Amaçlı Kooperatifler Birliği, İzmir Köy Koop. 2015 yılı seçimli genel kurulu yapıldı. Kurulda Seferihisar S.S. Hıdırlık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Neptün Soyer de 45 yıllık derneğin ilk ve tek kadın yönetim kurulu üyesi olarak yine yönetimde yer aldı.

1971 yılında "Köylünün Örgütlü Gücü" sloganıyla kurulan Köy Kalkınma ve Diğer Tarımsal Amaçlı Kooperatiflerin merkezi kuruluşu Köy Koop 45. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi.

İki listenin yarıştığı seçimde, Köy Koop İzmir Birliği'nin ilk ve tek kadın üyesi Neptün Soyer'in de yer aldığı liste yönetime seçildi. Yeni yönetim kurulu Soner Kılıçarslan (Kiraz), Neptün Soyer (Seferihisar), Şerif Aydın Dağlı (Bergama), Osman Türkön (Ödemiş), Muhittin Akbulut (Seferihisar), Abdurrahman Yıldız (Ödemiş), Mustafa Uysal (Ödemiş) isimlerinden oluştu.

BAŞKAN SEÇİLECEK

Mevcut Başkan Muhittin Akbulut'un listesine rakip olarak ise Selçuk Bilgi, Mahmut Eskiyörük, Özcan Kokulu, Mehmet Sever, Mustafa Sepetçi, Raşit Tatlı, Reşat Çakmak'tan oluşan liste seçim yarışını kaybetti.

Yeni yönetim, kısa bir süre içerisinde gerçekleştireceği yönetim kurulu toplantısıyla yeni başkanını seçecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köy Koop'ta Yeni Yönetim Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement