Köy Muhtarı, Belediyenin Otogar Yaptığı Alanı Moloz Dökerek Kapattı - Son Dakika
Güncel

Köy Muhtarı, Belediyenin Otogar Yaptığı Alanı Moloz Dökerek Kapattı

Köy Muhtarı, Belediyenin Otogar Yaptığı Alanı Moloz Dökerek Kapattı

Edirne'de bir köy Muhtarı belediyenin yaz yoğunluğu için sahilde oluşturduğu şehirler arası otobüs terminali alanının imarda köye ait göründüğünü iddia ederek, girişe moloz döküp kapattı.

29.06.2016 13:10  Güncelleme: 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Saros Körfezi'ne kıyısı bulunan Keşan İlçesi'ne bağlı Erikli Köyü Muhtarı Ercan Yıldız, Keşan Belediyesi tarafından yaz sezonu nedeniyle sahilde oluşturulan şehirlerarası otobüs terminali alanının imarda köye ait mera olarak göründüğünü ve yapılanın kanunsuz olduğunu iddia ederek, otogarın girişini moloz döküp kapattı.

GECENİN BİR VAKTİ KAMYONLA MOLOZ DÖKTÜ

İlçeye bağlı Erikli Köyü Muhtarı Ercan Yıldız, Keşan Belediyesi'nin yaz sezonu olması nedeniyle sahil girişinde bulunan, ancak imarda köye ait mera olarak görünen alana otobüs terminali yapmasına tepki amacıyla, otogar girişine dün gece kamyonla moloz dökerek yolu kapattı. Şikayet üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Erikli Köyü Jandarma Karakolu'na götürülen Ercan Yıldız, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Molozlar ise yoldan kaldırılarak, otogar girişi açıldı.

"KANUNSUZ OLAN BU UYGULAMAYA TEPKİMİ GÖSTERDİM"

Konuyla ilgili gazetecilere açıklama yapan Erikli Köyü Muhtarı Ercan Yıldız, "Mera olarak bilinen Erikli Sahili otogarının girişine tepkimi göstermek için bir kamyon moloz döktüm. Yasal olmayan bu uygulamaya bir şekilde dikkat çekmem gerekiyordu. Belediye buranın otogar olduğunu iddia ediyor ama değil. Köylüler mera alanının otogar yapılmasından şikayetçi. Konuyla ilgili gerekli yerlere şikayetimi yaptım ve yapmaya da devam edeceğim" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Köy Muhtarı, Belediyenin Otogar Yaptığı Alanı Moloz Dökerek Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement