Köy Okuluna Büyükşehir'den Anlamlı Destek - Son Dakika
Güncel

Köy Okuluna Büyükşehir'den Anlamlı Destek

Köy Okuluna Büyükşehir\'den Anlamlı Destek

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesine bağlı Terziler Mahallesi Şehit Ekrem Çimen İlköğretim Okulu'na kütüphane yaptı, kitaplarını da teslim etti.

28.03.2015 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi'nin bu anlamlı desteği, okul öğretmenleri ve öğrenciler tarafından sevinçle karşılandı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesine bağlı Terziler Mahallesi'ndeki Şehit Ekrem Çimen İlköğretim Okulu'nun kütüphanesini düzenledi, içini kitaplarla doldurdu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Çocuk Merkezleri eğitmenleri ve etkinlik planlama çalışanları, okulun yeni dolaplarını kendi imkanlarıyla taşıdı, çocuk merkezlerinde kurdukları kitap kumbarasında toplanan kitapları da teslim etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin bu anlamlı desteği, okul öğretmenleri ve öğrenciler tarafından sevinçle karşılandı.

Desteğimiz devam edecek

2014-2015 eğitim yılının başladığı dönemde Çocuk Merkezleri önünde kurdukları kitap kumbarasına vatandaşların sağladığı desteklerle toplanan kitapları Selendi Terziler Şehit Ekrem Çimen İlköğretim Okulu'na teslim ettiklerini belirten Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, "Okulun kütüphanesi de yine başkanlığımızca hazırlandı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, çocuklarımızın eğitimine büyük önem veriyor. Bu bağlamda bu tür desteklerimiz devam edecek" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Köy Okuluna Büyükşehir'den Anlamlı Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement