Köy Okuluna, Teknoloji Sınıfı Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Köy Okuluna, Teknoloji Sınıfı Kuruldu

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şubesi ile Beşir Derneği İl Temsilciliği, Dereli Köyü İlkokulu’na teknoloji sınıfı kurdu.

30.10.2014 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şubesi ile Beşir Derneği İl Temsilciliği, Dereli Köyü İlkokulu'na teknoloji sınıfı kurdu.

TÜMSİAD Şube Başkanı Murat Özkardeş, bilgisayar tesliminde yaptığı açıklamada,  işadamları ve hayırseverlerin katkılarıyla alınan 10 bilgisayarın okul idarecilerine teslim edildiğini söyledi.

Okula kitap ve kırtasiye malzemesi desteği de sağlandığını belirten Özkardeş, şunları kaydetti:

"Her öğrencinin teknoloji aracılığıyla bilgiye hızlı ve kolay bir şekilde ulaşması hepimizin temennisidir. Eğitime destek olmalıyız. Bu konuda yapabileceğimiz bir şeyler mutlaka vardır. Ülkemizin geleceğinin eğitime bağlı olduğunu aklımızdan çıkarmayalım. Tabi ki, devletimiz üzerine düşeni yapıyor. Bizde bir sivil toplum kuruluşu olarak üzerimize düşeni yapalım istedik ve köy okulumuza teknoloji sınıfı kurulması için bilgisayar desteği sağladık."

Okul Müdürü Samir Candan, TÜMSİAD ve Beşir Derneği'ne okula teknoloji sınıfı kurdukları için teşekkür etti.

Sınıflarda bilgisayar ve projeksiyon cihazı olduğunu hatırlatan Candan, 10 bilgisayarın okulda oluşturulacak bilişim laboratuarında kullanılacağını belirtti. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Köy Okuluna, Teknoloji Sınıfı Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement