Köyceğiz'de Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Köyceğiz'de Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor

Köyceğiz\'de Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor

15 Temmuz tarihinde FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişimine tepkiler tüm yurtta olduğu gibi Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde de devam ediyor.

21.07.2016 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz tarihinde FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişimine tepkiler tüm yurtta olduğu gibi Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde de devam ediyor. Köyceğiz'de binler sokağa çıkarak darbe girişimine karşı demokrasi nöbetine devam ediyor.

Köyceğiz Belediye Başkanlığı ve hükümet konağı önünde toplanan vatandaşlar, saygı duruşunda bulundu. İstiklal Marşı okudu.

Darbe girişimine tepki gösteren halk, demokrasi yürüyüşü yaptı. Ellerinde Türk bayrakları ve üzerine Türk Bayrağı işlenmiş t-shirtler ile yürüyen vatandaşlar, Belediye binası önünde 24 saat nöbet tutmaya devam ediyor.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, demokrasinin önemine dikkat çekerek, "gün demokrasiyi koruma günüdür. Meydanlarda gür sesle var olalım. Bu devletin başına çorap örenlere, bu millet gereken veren cevabı verdi. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza da demokrasi için verdikleri mücadele için teşekkür ediyorum. Tüm demokrasi şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Demokrasi nöbetine, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan'ın yanı sıra, Köyceğiz Belediye meclis üyesi Şadi Pirci ve çok sayıda vatandaş katıldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köyceğiz'de Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement