Köyceğiz'de Engelli Kızdan İki Gündür Haber Alınamıyor - Son Dakika
Güncel

Köyceğiz'de Engelli Kızdan İki Gündür Haber Alınamıyor

Köyceğiz\'de Engelli Kızdan İki Gündür Haber Alınamıyor

Muğla Köyceğiz'de, ailesinin bir anlık dalgınlığından faydalanıp evden çıkan bedensel ve zihinsel engelli 21 yaşındaki Durdane Eşmeli'den iki gündür haber alınamıyor.

25.08.2015 11:23  Güncelleme: 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde, ailesinin bir anlık dalgınlığından faydalanıp evden çıkan bedensel ve zihinsel engelli 21 yaşındaki Durdane Eşmeli'den iki gündür haber alınamıyor. Kızlarının hayatından endişe eden ailesi, yetkililerden yardım istedi.

Otmanlar Mahallesi'nde, çiftçilik yapan Zeliha- Mehmet Eşmeli çiftinin dört çocuğundan en büyüğü olan bedensel ve zihinsel engelli Durdane Eşmeli, geçen 23 Ağustos sabahı annesinin kahvaltı hazırlamasını fırsat bilerek, evden çıktı. Ortadan kayolan kızlarını gidebileceği yerlere bakmalarına rağmen bulamayan Eşmeli çifti, durumu mahalle muhtarı ve jandarmaya bildirdi.

Jandarma ve köylüler, sabaha kadar aramalarına rağmen genç kıza ulaşamadı. Bedensel ve zihinsel engeli de olsa kızlarının dertlerini anlatabilecek kadar konuşabildiğini belirten Mehmet Eşmeli, "Durdane, devamlı evde bizim yanımızda olurdu. Tek başına dışarlarda yapamaz. Başına bir şey gelmiş olmasından korkuyoruz. Kızımın kaybolduğu saatlerde mahallemizde yaşayan 6 çocuklu 'Mehmet' ismindeki bir kişi buralardan geçmiş. Onun kızımı görmüş olabileceğini düşünüp, aradık. Ancak, ısrarla aramamıza rağmen telefonlarını açmıyor. Her kapı çalınışında kızım gelecekmiş gibi bekliyorum. Annesi ve kardeşleri perişan olmuş durumda. Yerini bilen ve gören varsa Allah rızası için en yakındaki güevinlik güçlerine bildirsin. Yetkilelerden de kızımın bulunması için destek bekliyorum" dedi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Köyceğiz'de Engelli Kızdan İki Gündür Haber Alınamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement