Köyceğiz Esrarla Yakalanan 4 Kişiye Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Köyceğiz Esrarla Yakalanan 4 Kişiye Gözaltı

Köyceğiz Esrarla Yakalanan 4 Kişiye Gözaltı

Esrarla yakalanan 4 kişiye gözaltıMUĞLA'nın Köyceğiz ilçesinde, jandarmanın yol denetiminde durduğu bir otomobil ile halk otobüsündeki bir yolcunun çantasında toplam 80 gram esrar ele geçirilirken, 4 kişi gözaltına alındı.

09.11.2016 21:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esrarla yakalanan 4 kişiye gözaltı

MUĞLA'nın Köyceğiz ilçesinde, jandarmanın yol denetiminde durduğu bir otomobil ile halk otobüsündeki bir yolcunun çantasında toplam 80 gram esrar ele geçirilirken, 4 kişi gözaltına alındı.

Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanlığı ile Ortaca İlçe Jandarma Komutanlığı olay yeri inceleme ekibi, özel eğitimli narkotik köpeği 'Alçı'nın da katılımıyla bugün sabah saatlerinde, Köyceğiz'in kırsal Döğüşbelen Mahallesi Remohan At Çiftliği önünde yol denetimi yaptı. Durumundan şüphelenilen toplam 20 araç durdurulup, didik didik arandı. Denetimler sırasında ilk olarak durdurulan bir halk otobüsünde narkotik köpeği alçı ile yapılan aramada, yolculardan birinin çantasında 30 gram kubar esrar ele geçirildi. Durdurulan M.A. (Mesut Aydın) yönetimindeki 10 V 6294 plakalı otomobilde yine Alçı isimli köpek ile yapılan aramada sağ kapı boşluğu ile direksiyon simidi konsoluna gizlenmiş toplam 50 gram kubar esrar bulundu. Otomobil sürücü M.A. ve yanındaki iki kişi ile halk otobüsünde çantasında esrarla yakalanan bir kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan dört kişi, Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Köyceğiz Esrarla Yakalanan 4 Kişiye Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement